7 tips för att dekorera ditt kök med frukost barstolar

7 tips för att dekorera ditt kök med frukost barstolar

Att hitta rätt barstolar för ditt kök är utmanande eftersom det finns så många faktorer att överväga, inklusive höjd, stil och komfort. Till att börja med, överväga inredningen och stilen på ditt kök: är det modernt eller traditionellt? Vill du ha frukost barstolar som kommer att blandas med eller komplettera rummets andra inredning?

barstolar med 2 Set

Tänk dessutom på utformningen av barstolar du väljer: hur lång vill du att de ska vara? Föredrar du en pall med en rygg? Vill du ha frukost barstolar som svänger? En svängbar topp kan vara särskilt bra om ditt kök är en del av ett stort utrymme.

barstolar med 2 Set

Vill du göra ett designutlåtande eller vill du ha mer diskret sittplatser? Och gör barstolar du verkligen vill arbeta i det utrymme du har? Dina svar kan hjälpa dig att avgöra stilen på barstol som i slutändan kommer att fungera i ditt kök.

Nedan hittar du 7 idéer för att hjälpa dig hitta de bästa barstolar till köksö, frukostbar eller till och med din hemma pub.

Om du vill placera dina pallar i en upptagen eller smal korridor eller om du inte vill ha en look som överväldigar din ö, välj baklösa sittplatser som enkelt kan ta bort. Men om du älskar att underhålla och vill ha något mer lounge-värdigt, välj en bredbakad barstolar med djup sittplatser.

barstolar med 2 Set

Om du använder dina pallar där mat serveras, överväg ett material med låg underhåll, som läder, trä eller metall. Om du väljer stoppade pall, välj en mikrofiber som enkelt torkar ren. Eller välj kuddar som du kan byta ut.

barstolar med 2 Set

Här hittar du barstolar och pallar som passar perfekt till våra barbord

barstolar med 2 Set

Oavsett om kökets stil är traditionell, rustik eller modern, kan du hitta en pall som kompletterar ditt utseende. Det finns inget behov av att vara alltför matchande-matchande. Om till exempel din matsal ligger intill ditt kök, är det inte nödvändigt att matcha stilen på sittplatser. Och om du redan har mycket trä, försök att blanda det med metallstolar.

barpallar och barbord i flera olika modeller

Nu när du har fått några förslag, överväga att uppdatera ditt frukostområde och hålla ett öppet sinne, och du hittar bara rätt utseende på ditt kök, med de perfekta frukostbarkstolarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *